Mesyuarat Pegawai Kanan JKR Malaysia akan diadakan pada 8 hingga 10 Jun 2015 di Negeri Johor Darul Takzim. Salah satu program pengisian mesyuarat ialah pertandingan pengurusan terbaik. Beberapa kategori akan dipertandingkan, antaranya pertandingan pengurusan daerah terbaik.


JKR Daerah Manjung telah terpilih untuk mewakili JKR Negeri Perak ke Anugerah Pengurusan Daerah Terbaik bagi tahun 2015. Susulan dari itu lawatan panel-panel penilai ke Pejabat JKR Daerah Manjung telah diadakan pada 1 April 2015. Kehadiran auditer telah disambut oleh Jurutera Daerah dan kakitangan.

Taklimat ringkas berhubung latar belakang JKR Manjung serta projek-projek pembangunan yang sedang rancak dilaksanakan dan projek-projek yang telah siap dilaksanakan telah dipersembahkan oleh jurutera daerah. Penyertaan JKR Daerah Manjung amatlah dihargai dan berharap JKR Manjung mencapai kejayaan seterusnya mengharumkan nama JKR Perak Darul Ridzuan.

Ke Foto Galeri

  • JKR Malaysia
logobawah
Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Jumaat 22 Mei 2020, 03:45:13.