Timbalan Ketua Pengarah Kerja Raya JKR Malaysia, Dato' Ir. Dr. Roslan bin Md. Taha telah mangadakan satu lawatan kerja ke JKR Perak pada 18 Disember 2015. Lawatan ini telah di mulakan dengan pembentangan slide oleh Timbalan Pengarah ,Tuan Haji Jamilol Nasir Bin Saad mengenai kemajuan projek-projek di Negeri Perak dan kejayaan-kejayaan yang diperolehi JKR Perak sepanjang tahun 2015. 

Majlis diteruskan lagi dengan ucapan dari Timbalan Ketua Pengarah Kerja Raya JKR Malaysia. YBhg Dato' telah mengingatkan seluruh pegawai pengurusan di JKR Perak untuk sentiasa menjaga imej jabatan termasuklah dari segi disiplin, ketrampilan diri, dan hubungan dengan pelanggan. Di samping itu, pemantauan projek-projek bagi RMK11 hendaklah dipertingkatkan lagi bagi melancarkan pelaksanaan projek mengikut masa yang telah ditetapkan.  

 

 
  • JKR Malaysia
logobawah
Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Jumaat 22 Mei 2020, 03:45:13.