Skip to main content

Jabatan Kerja Raya Daerah Bagan Datuk

PERUTUSAN JURUTERA DAERAH

Jurutera Daerah Bagan Datuk

Assalammualaikum & Salam Sejahtera,

Selamat Datang ke Laman Web Rasmi JKR Daerah Bagan Datuk. Laman web ini diwujudkan sebagai medium utama bagi perkongsian maklumat terkini berkenaan perkhidmatan yang diberikan oleh JKR Daerah Bagan Datuk.

Dalam arus perkembangan teknologi dan komunikasi ke atas segala aspek kehidupan, JKR Daerah Bagan Datuk komited menyalurkan maklumat terkini seperti hebahan berita & sebutharga, perkhidmatan yang disediakan serta pelbagai lagi maklumat kepada warga JKR Daerah Bagan Datuk khasnya dan pengguna amnya.

Selaras sebagai sebuah jabatan teknikal yang cekap dan efisien, JKR Daerah Bagan Datuk akan memberikan perkhidmatan secara proaktif, kreatif dan inovatif dalam pelaksanaan projek, penyenggaraan jalan dan bangunan serta khidmat nasihat teknikal kepada kesemua pemegang taruh untuk mencapai tahap kualiti bagi keselamatan, keselesaan dan kepuasan pelanggan dengan hasil yang terbaik melibatkan tempoh masa yang berkesan, kos yang ekonomikal, rekabentuk dan mutu yang berkualiti.

Kami berharap para pengunjung dapat pelbagai informasi yang bermanfaat dengan melayari portal laman web JKR Daerah Bagan Datuk. Kami mengalu-alukan jika terdapat sebarang maklumbalas dan cadangan yang membina bagi memastikan perkhidmatan yang diberikan terus relevan, sejajar dengan slogan JKR “JASA KEPADA RAKYAT’.

Selamat melayari laman web rasmi JKR Daerah Bagan Datuk.

Sekian, terima kasih

Ir. Ts. AMIR ASROL BIN AHMAD BANGI
Jurutera Daerah
Jabatan Kerja Raya
Daerah Bagan Datuk

 

 

Visi

"Kami akan menjadi pemberi perkhidmatan bertaraf dunia dan pusat kecemerlangan di dalam bidang pengurusan aset, pengurusan projek dan perkhidmatan kejuruteraan demi pembangunan infrastruktur negara melalui modal insan yang kreatif dan inovatif serta teknologi terkini."

Misi

JKR menyumbang kepada pembangunan negara melalui :

  • Membantu pelanggan dalam menyampaikan hasil polisi dan perkhidmatan melalui kerjasama rakan kongsi strategik
  • Pemiawaian proses-proses dan sistem demi penyampaian hasil yang konsisten
  • Menyediakan pengurusan aset dan projek yang berkesan dan inovatif
  • Memperkasa kompetensi kejuruteraan sedia ada
    Membangunkan modal insan dan kompetensi-kompetensi baru
  • Berpegang teguh kepada integriti dalam menyampaikan perkhidmatan
  • Membina hubungan yang harmoni dengan komuniti
  • Memelihara persekitaran di dalam penyampaian perkhidmatan

Hubungi Kami

Alamat : Pejabat Jurutera Daerah JKR Bagan Datuk, Lot Pt 9089, A-11-1 & A-11-2, Pusat Komersial Simpang Empat, 36400 Hutan Melintang, Perak
Telefon : 05-6411744
Faks : 05-6411102
Emel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.