Skip to main content

TENDER SEMULA-MENYIAPKAN BAKI KERJA BANGUNAN TAMBAHAN 2 TINGKAT JABATAN TRANSFUSI, HOSPITAL RAJA PERMAISURI BAINUN, IPOH, PERAK

Syarat dan Kriteria :

1.TARAF: Terbuka
2.Berdaftar Dengan LPIPM (CIDB)
3.Gred : G6/G7
4.Kategori : B
5.Pengkhususan : B04
6.Perakuan Pendaftaran Kontraktor,Sijil Kontraktor Penyiap, Sijil Perolehan Kerja Kerajaan, PUKONSA, UPKJ.

Tarikh Mengisi Borang Saringan Wajib:

6 Oktober 2022 (Khamis) Hingga 11 Oktober 2022 (Selasa) Sebelum jam 11.59 malam.

Pautan https://forms.gle/6UZWZDSRKeCSWVVP9

Harga Dokumen & Tarikh Dokumen Mula Boleh Di Muat Turun

Dokumen Tender dijual secara atas talian dengan harga RM300.00 dan boleh dibuat bayaran pada 17 Oktober 2022 (Isnin) Hingga 19 Oktober 2022 (Rabu) (Hanya kepada pertender yang berjaya saringan wajib dan hadir lawatan tapak.)

Pembayaran Dokumen Tender Secara JomPAY (Maklumat Pembayaran dinyatakan dalam Surat Pelawaan)

Hanya petender yang layak (melepasi saringan wajib) akan menerima nama pengguna beserta kata laluan atau pautan muat turun melalui email untuk memuat turun Dokumen tender daripada J-Cloud.

Tempat, Tarikh & Waktu Tutup Tender

Ibu Pejabat J.K.R Perak Tingkat 1, (Bhg.Kontrak & Ukur Bahan), 22 November 2022 (Selasa) Sebelum atau pada Jam 12 Tengahari. Tender yang lewat tidak akan diterima. Dokumen Tender dikemukakan secara serahan tangan dengan mematuhi Prosedur Operasi Piawai (SOP) yang disediakan di dalam Arahan Kepada Petender.

Taklimat Tender Dan Lawatan Tapak Diwajibkan, hanya Kepada Petender Yang Berjaya Melepasi Saringan Wajib. Tarikh Lawatan Tapak adalah pada 14 Oktober 2022 (Jumaat). Sila berkumpul di bilik Gerakan, Tingkat 3, JKR Perak pada pukul 8.30 pagi.