Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bissmillahirrahmanirrahim

Dengan izin Allah SWT. Ini adalah permulaan hari yang paling menarik dan mencabar bagi saya. Saya teruja dan berbesar hati diberi peluang untuk menjadi sebahagian daripada keluarga Unit Tentera Negeri,JKR Negeri Perak. Dengan rendah hati saya mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mempercayai dan memberi saya kesempatan ini.

Unit Tentera Negeri, JKR Negeri Perak berfungsi untuk memantau dan menyelenggara kerja-kerja Awam, Elektrik dan Mekanikal bagi kem-kem Tentera Darat, Udara dan Laut di seluruh negeri Perak. Selain itu juga, memastikan perkhidmatan pengurusan fasiliti bangunan dan yang berkaitan dengannya sentiasa efektif dan efisien dalam memenuhi kehendak pelanggan.
 
Dengan tertubuhnya Unit Tentera Negeri ini diharapkan kerja-kerja senggaraan bangunan-bangunan di Kem Tentera Darat, Udara dan Laut akan lebih bersepadu dan menyeluruh.

SITI A'ISHAH BINTI MD LASA
Jurutera Elektrik Kanan
Unit Tentera JKR Negeri Perak

 
 
logobawah
Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Rabu 18 Mei 2022, 00:36:27.