Gambar Nama Pegawai Jawatan Pejabat Emel
 
Ir. Andy Surin a/l Khoo Ah Chai
Jurutera Daerah J48
JKR Daerah Hulu Perak 
 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 
Mohamad Azhar Bin Abu Bakar
Jurutera Jalan J44
 JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 
Haji Hamzah Bin Mohd Zaini
Jurutera Bangunan J41
 JKR Daerah Hulu   Perak  
 Abdul Kahar Bin Haji   Amir  Penolong Jurutera JA38  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
 Roshidawati Binti   Rohaizat   Penolong Jurutera JA36  JKR Daerah Hulu   Perak  
   Roslina Binti Abd   Rahim   Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Azhar Bin Shamsuddin  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  
   Megat Roshidi Akmar   Bin Othman  Penolong Jurutera JA29   JKR Daerah Hulu   Perak   Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Rosdi Bin Ibrahim  Penolong Jurutera JA29    JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Muhamad Hapipi Bin   Ibrahim  Penolong Jurutera JA29   JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Masrul Hisyam Bin   Mahmood   Penolong Jurutera JA29   JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Nor Raihan Binti Satar  Penolong Jurutera JA29   JKR Daerah Hulu   Perak  
   Saadiah Binti Abu   Hassan  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
     Mohamad Riduan Bin     Abdul Hamid  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  
   Adi Salihi Bin Adnan  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Julia Wahida Binti Bidin  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Zairul Azmir Bin Idris   Yaahap  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Mohd Ramazdhan Bin   Muhammad Shawal  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Muhammad Hafiz   Hasman Bin   Jamalluddin  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Mohammad Shafrin Bin   Harun  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Huzaifa Assiddiq Bin   Aris  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Nursuhana Binti Mohd   Sabri  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
     Ahmad Faisal Bin   Ahmad Jamaai  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Mohd Raimi Bin Azhar  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Norfaiza Binti Mukaram  Abid  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Nooraida Binti   Muhamad  Penolong Jurutera JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  
     Mohd Firdaus Bin   Zakaria  Penolong Juruukur   Bahan JA29  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Abdul Haris Bin Kadri  Pelukis Pelan JA22  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Mohd Khairol Bin Abu   Bakar  Pelukis Pelan JA19  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Nor Diana Binti Mat   Noor  Pembantu Tadbir N22  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
 

 Fadhilah Binti Ali

 Penolong Akauntan W29(KUP)  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Rehvathy a/p   Panneerselvam  Penolong Akauntan W29(KUP)  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
   Zaiton Binti Ismail  Pembantu Tadbir N22(KUP)  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
   Mohamad Asri Bin   Abdul Ghani  Pembantu Tadbir (Setor)   N22(KUP)  JKR Daerah Hulu   Perak  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

logobawah
Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Selasa 29 September 2020, 01:05:06.