Tahniah diucapkan kepada JKR Perak kerana berjaya merangkul Anugerah NAIB JOHAN Kategori Laman Web/Portal Peringkat JKR Negeri Tahun 2023 anjuran oleh Bahagian Teknologi Maklumat Cawangan Dasar & Pengurusan Korporat pada program JKR Perak Cyber Day 2023 sempena Hari Profesion Teknikal Negara (HPTN).

Penilaian ini telah dilaksanakan oleh Bahagian Teknologi Maklumat, Cawangan Dasar dan Pengurusan Korporat berdasarkan dari hasil pemantauan oleh pihak MAMPU melalui platform SPLASK.
YBrs. Dato’ Ir. Hamdan bin Ali, Pengarah JKR Perak telah hadir untuk menerima anugerah daripada Pengerusi Jawatankuasa Infrastruktur, Tenaga, Air Dan Pengankutan Awam Negeri Perak, YB Dato’ Seri Ir. Mohamad Nizar Bin Jamaluddin yang diadakan di Hotel Casuarina, Ipoh, Perak.

Turut serta memeriahkan majlis, Ketua Pengarah Kerja Raya, YBhg. Datuk Ir. Ahmad Redza Bin Ghulam Rasool, Timbalan Ketua Pengarah Kerja Raya (Sektor Pakar) YBhg. Datuk Sr. Amran Bin Haji Mohd Majidlogobawah

Hakmilik © 2020 JABATAN KERJA RAYA PERAK DARUL RIDZUAN
Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas.Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF. Kemaskini Terakhir : Selasa 21 Mei 2024, 07:56:09.